Σχεδιασμός newsletter marketing

Σχεδιασμός newsletter marketing plan από την iservices

Το newsletter marketing αποτελεί ένας από τους αποτελεσματικότερους και πιο οικονομικούς τρόπους διεύρυνσης του πελατολογίου σας ή συχνής ενημέρωσης συγκεκριμένου κοινού με το οποίο θέλετε είτε να βρίσκεστε σε επαφή και να το ενημερώνετε για τα e-learning μαθήματα ή σεμινάριά σας.

Με λίγα λόγια το newsletter που θα αποστείλετε στο επιλεγμένο κοινό σας, δεν είναι απλά ένα διαφημιστικό μήνυμα προς τους παραλήπτες του, αλλά ένα εξαιρετικό εργαλείο marketing. Μπορείτε να στέλνετε newsletter σε λίστες με e-mail πελατών σας και να τους ενημερώνετε τακτικά για τα νέα της εταιρείας σας, για νέα εκπαιδευτικά προϊόντα ή υπηρεσίες ή για πιθανές προσφορές ή για άρθρα εκπαιδευτικού περιεχομένου και τις δραστηριότητές σας.

Τι μπορεί να κάνει για σας η iservices ώστε να είναι ελκυστικό και αποτελεσματικό το newsletter σας

Εικαστικό σχεδιασμό προτύπου newsletter

Σχεδιάζουμε το πρότυπο του newsletter που θα στέλνετε λαμβάνοντας υπόψη την αισθητική και τα χρώματα της εταιρικής σας ταυτότητας, τους επικοινωνιακούς στόχους σας, το είδος του περιεχομένου και το κοινό στο οποίο θα απευθύνεστε.

Εκπαίδευσή σας στη δημιουργία και την αποστολή του

Σας εκπαιδεύουμε ώστε το newsletter σας να έχει ελκυστικό περιεχόμενο, να είναι συμβατό με τους διεθνείς anti-spam κανονισμούς και να λειτουργεί ως μία γέφυρα επικοινωνίας των παραληπτών με την ιστοσελίδα ή το e-shop σας. Παράλληλα σας προτείνουμε εναλλακτικούς τρόπους αποστολής για να επιλέξετε τον πιο εύχρηστο, αποτελεσματικό και οικονομικό κατά περίπτωση. Ή αν το ζητήσετε αναλαμβάνουμε τη διαχείριση και αποστολή του.

Καθάρισμα της mailing list σας

Ελέγχουμε με ειδικό software την λίστα των mail σας και την καθαρίζουμε από αδρανή, λάθος και ανύπαρκτα mail ή mail που υπάρχει πρόβλημα με τον server που τα φιλοξενεί. Με αυτό τον τρόπο η λίστα σας είναι καθαρή και το newsletter σας μπορεί να φτάνει στο σύνολο σχεδόν των αποδεκτών σας χωρίς να θεωρείται spam.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας