Σχεδιασμός και διαχείριση e-learning καμπάνιας Google ads και Facebook ads

Σχεδιασμός newsletter marketing plan από την iservices

Οι διαφημίσεις Google Ads (Adwords) εμφανίζονται στην αρχική σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google, ύστερα από κάθε αναζήτηση ενός χρήστη.

Δεν εμφανίζονται όμως σε τυχαίες  αναζητήσεις, αλλά σε αναζητήσεις χρηστών σε λέξεις και μικροφράσεις που ταυτίζονται με τις λέξεις και μικροφράσεις που έχει οριστεί να εμφανίζεται η συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια. Αυτό σημαίνει ότι ο μεν χρήστης βλέπει διαφημίσεις του περιεχομένου που αναζητά και οι συγκεκριμένες διαφημίσεις προβάλλονται στο κοινό που ενδιαφέρεται για το περιεχόμενό τους και αναζητά σχετικές πληροφορίες.

Για να είναι λοιπόν επιτυχημένη μια διαφημιστική καμπάνια adwords έχει μεγάλη σημασία να σχεδιαστεί και να δομηθεί σωστά, με βάση το περιεχόμενο και τους στόχους της ιστοσελίδας που θα προβληθεί, και να καθοριστούν επακριβώς οι λέξεις και μικροφράσεις στις οποίες θα προβάλλεται. Στόχος είναι να επιτύχει το μέγιστο προσδοκόμενο αποτέλεσμα και να αποφευχθεί προσέλκυση μη επιθυμητού κοινού και άσκοπα click = μη ανταποδοτικό κόστος.

Η iservices αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, τη δημιουργία και την παρακολούθηση – διαχείριση της καμπάνιας Google Ads που χρειάζεται κάθε εκπαιδευτικός οργανισμός για να επιτύχει:

Σταθερή ροή στοχευμένου υψηλού αριθμού επισκεπτών στην ιστοσελίδα του και κατά συνέπεια αποτελεσματικότερη ιατρική ενημέρωση ευρύτερου κοινού, αύξηση της φήμης και σημαντική διεύρυνση του αριθμού των επισκεπτών της ιστοσελίδας που θα γνωρίσουν και θα εμπιστευθούν τις e-learning υπηρεσίες και τα εξ αποστάσεως μαθήματα ή σεμινάριά σας

Επίσης η iservices αναλαμβάνει εξειδικευμένα:

Την προσαρμογή διαφημιστικής καμπάνιας για κινητά

Την δημιουργία διαφημίσεων Google Ads με κείμενα ή με εικόνες ή με animation

Τον σχεδιασμό και την δημιουργία ιατρικής καμπάνιας εκπαιδευτικού video στο Youtube και στο διαδίκτυο

Tον σχεδιασμό, τη δημιουργία και την παρακολούθηση – διαχείριση της καμπάνιας στο Facebook & στο Instagram

elearning-is_services

Τα αποτελέσματα της καμπάνιας παραδίδονται στον πελάτη με λεπτομερή ανάλυση, στατιστικά στοιχεία και γραφήματα.