Υπηρεσίες για e-learning επιχειρήσεις

Υπηρεσίες για e-learning επιχειρήσεις

Ποιες υπηρεσίες μπορεί να προσφέρει για την e-learning επιχείρηση σας η iservices

elearnin-is-web-development

Σχεδιασμός – κατασκευή e-learning ιστοσελίδων

Με όπλο την τεράστια εμπειρία μας τόσο στο web developing όσο και στην δημοσιογραφία σε θέματα εκπαίδευσης, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε σύγχρονες ιστοσελίδες, προσαρμόσιμες σε tablet και κινητά. Η e-learning ιστοσελίδα θα είναι δυναμική, εντυπωσιακή αισθητικά, απολύτως φιλική στις μηχανές αναζήτησης και εύκολα διαχειρίσιμη από εσάς και τους συνεργάτες σας.

elearning-is-moodle-lms

Δημιουργία της πλατφόρμας LMS Μοοdle στα μέτρα σας

Η e-learning-is εφαρμογή της iservices αξιοποιεί πλήρως την πλατφόρμα LMS (Learning Management System) moodle, και την προσαρμόζει στα μέτρα κάθε πελάτη (Εκπαιδευτικού οργανισμού, ιδρύματος, φροντιστηρίου ή ανεξάρτητων εκπαιδευτικών – ελεύθερων επαγγελματιών), ώστε να αποτελεί εύχρηστο και κορυφαίο εργαλείο υπηρεσιών ασύγχρονης εκπαίδευσης.

elearning-lms-wp

Εναλλακτικά, δημιουργία πλατφόρμας LMS του WP

Η e-learning-is εφαρμογή της iservices αξιοποιεί εναλλακτικά την πλατφόρμα LMS του WP, και την προσαρμόζει στα μέτρα κάθε πελάτη (Εκπαιδευτικού ιδρύματος, φροντιστηρίου ή ανεξάρτητων εκπαιδευτικών  και άλλων ελεύθερων επαγγελματιών), ώστε να αποτελεί εύχρηστο και λειτουργικό εργαλείο υπηρεσιών ασύγχρονης εκπαίδευσης ή υποστήριξης σεμιναρίων.

elearning-is-lms

Δημιουργία Ολοκληρωμένου Συστήματος Τηλεκατάρτισης

Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Τηλεκατάρτισης (Ο.Σ.Τ.Κ.)  που κατασκευάζει η iservices αποτελείται από ένα Σύστημα Ασύγχρονης Εκπαίδευσης (LMS πλατφόρμα) και από ένα Σύστημα Σύγχρονης Εκπαίδευσης (Webinars πλατφόρμα) σε κατάσταση πλήρους διαλειτουργικότητας (integrated). Παρέχει ολοκληρωμένη διαχείριση χρηστών (διαχειριστών, εκπαιδευτών, εποπτών τηλεκατάρτισης, καταρτιζομένων), εργαλεία σύγχρονης και ασύγχρονης επικοινωνίας και εργαλεία εξαγωγής αναφορών χρήσης.

elearning-is-webinar

Δημιουργία της δική σας webinars platform – Σύγχρονης εκπαίδευσης

Η δημιουργία της online meeting & webinars πλατφόρμας της iservices στηρίχτηκε στο Big Blue Button. Μία σουίτα διαδικτυακής τηλεδιάσκεψης ανοιχτού κώδικα,  με την οποία μπορούν να οργανωθούν: Live μαθήματα εξ αποστάσεως, live σεμινάρια, online τηλεδιασκέψεις, να δημιουργηθούν και να λειτουργήσουν εικονικές τάξεις, ομαδικές συνεργασίες από απόσταση, ημερίδες κλπ.

elearninghtml

Δημιουργία e-learning μαθημάτων ή σεμιναρίων σε αρχεία scorm ή HTML ή video

Η iservices αναλαμβάνει την δημιουργία των e–learning μαθημάτων ή σεμιναρίων σας σε αρχεία scorm, που τυποποιούν και απλοποιούν την online μελέτη, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας ψηφιακό εκπαιδευτικό αποτέλεσμα. Αναλόγως της χρήσης του μπορεί να σας τα παραδώσει και σε video, σε html ή σε Power Point.

elearning-is-e-exams

Δημιουργία Πλατφόρμας e-exams για για online εξετάσεις

Η iservices δημιουργεί την δική σας ψηφιακή πλατφόρμα διαγωνιστικής διαδικασίας (e-exams) η οποία λειτουργεί σε cloud περιβάλλον. Οι προδιαγραφές της ψηφιακής πλατφόρμας online εξετάσεων πληρούν όλες τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν αδιάβλητη διαγωνιστική διαδικασία.

elearning-is-scorm

Δημιουργία ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου σε αρχεία scorm

Η iservices δημιουργεί υψηλής ποιότητας ψηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο μετατρέποντας δικά σας πρωτογενή αρχεία, σε αρχεία scorm με εμπλουτισμό όλων των στοιχείων που  χρειάζονται (γραφικά, animation) για να τα καταστήσουν ελκυστικά και να τους προσδώσουν προστιθέμενη αξία.

elearning-is-digital-marketing

Σχεδιασμός – υποστήριξη education digital marketing plan

Σχεδιάζουμε ολοκληρωμένο digital marketing plan για τον εκπαιδευτικό οργανισμό σας, με βάση τους στόχους σας και το κοινό στο οποίο θέλετε να απευθυνθείτε και αναλαμβάνουμε την υλοποίησή του ή εκπαιδεύουμε το πρόσωπο που θα μας υποδείξετε, δωρεάν.

elearning-is-seo

Εργασίες SEO για e–learning ιστοσελίδες

Για να είναι επιτυχημένη μια e–learning ιστοσελίδα δεν πρέπει να την βρίσκουν όσοι ήδη γνωρίζουν ή αναζητούν το φροντιστήριο, το ΚΕΚ ή τον εκπαιδευτικό οργανισμό, αλλά κυρίως όσοι αναζητούν πληροφορίες για τα είδη των μαθημάτων ή σεμιναρίων που προσφέρει εξ αποστάσεως. Γνωρίζοντας άριστα τα μυστικά του SEO και την εκπαιδευτική ορολογία, εγγυόμαστε και επιτυγχάνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

elearning-is-social-media

Δημιουργία σελίδων στα social media και αξιοποίησή τους

Η παρουσία στα social media αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης επικοινωνιακής πολιτικής. Δημιουργούμε επαγγελματικές  σελίδες σας στα social media και είτε αναλαμβάνουμε την υποστήριξή τους, είτε σας εκπαιδεύουμε για να τα υποστηρίζετε εσείς. Γιατί τα social media αποτελούν ισχυρά εργαλεία προβολής.

elearning-is-ads

Σχεδιασμός και διαχείριση e–learning καμπάνιας Google ads και Facebook ads

Σχεδιασμός, δημιουργία και παρακολούθηση – διαχείριση καμπάνιας Google Ads και Facebook Ads που χρειάζεται ο εκπαιδευτικός οργανισμός σας για να επιτύχει σταθερή ροή στοχευμένου υψηλού αριθμού επισκεπτών στην ιστοσελίδα του και χαμηλότερο κόστος από άλλες μορφές προβολής.

elearning-is-marketing-plan

Σχεδιασμός newsletter marketing plan

Επεξεργαζόμαστε ολοκληρωμένο newsletter marketing plan για τον εκπαιδευτικό οργανισμό σας, σχεδιάζουμε το δικό σας newsletter ώστε να είναι συμβατό με την εταιρικής σας ταυτότητα και να απηχεί τους στόχους σας με βάση το κοινό που απευθύνεστε ενώ αναλαμβάνουμε τη διαχείρισή του ή εκπαιδεύουμε το πρόσωπο που θα μας υποδείξετε, δωρεάν.

elearning-is-after-sales

Υποστήριξη after sales για e-learning site

Η καλή συνεργασία προϋποθέτει καλή υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου, όπως την χρειάζεστε. Σας προσφέρουμε επιλογές, τεχνικής, δημοσιογραφικής, marketing υποστήριξης, είτε σε σταθερή βάση είτε όταν το επιθυμείτε. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και είναι έξυπνο να έχετε συνεργάτες εμπιστοσύνης, εξειδικευμένους στην πληροφορική και την επικοινωνία.

elearning-is_favicon

Επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να συζητήσουμε τι είναι καλύτερο για την επιχείρησή σας