Δημιουργία e-learning ιστοσελίδας για live μαθήματα

Δημιουργία e-learning ιστοσελίδας, προσαρμόσιμης σε κινητά και tablets

Η e-learning ιστοσελίδα θα είναι δυναμική, εντυπωσιακή αισθητικά, απολύτως φιλική στις μηχανές αναζήτησης και εύκολα διαχειρίσιμη από εσάς και τους συνεργάτες σας.

Στόχος της e-learning ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει και να προωθήσει αποτελεσματικά τις e-learning υπηρεσίες σας, προσελκύοντας νέους πελάτες – εκπαιδευόμενους, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Θα διασυνδεθεί με την e-learning πλατφόρμα που θα επιλεγεί και την online meeting ή webinars platform για live μαθήματα εξ αποστάσεως.

Θα αναπτυχθεί με WordPress cms ή με Joomla cms, αναλόγως των αναγκών σας, ώστε:

Να αξιοποιηθεί πλήρως η δυνατότητα σύνδεσης και ενιαίας λειτουργίας με την πλατφόρμα LMS Μοοdle.

Να χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα LMS της WordPress αν επιλέξουμε από κοινού αυτή την ιδιαίτερα αξιόπιστη και σύγχρονη πλατφόρμα μελετώντας τους στόχους σας και τις εκπαιδευτικές ανάγκες σας.

Να χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα LMS GURU της Joomla εάν επιλέξετε μία πιο “light”, αλλά με εξαιρετικές επίσης δυνατότητες e-learning εφαρμογή.

Να προστεθεί δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών με την προσθήκη του ειδικού plugin του woocommerce του WordPress ή virtuemart της Joomla

Να επιλέξετε, εάν χρειάζεστε και δημιουργία καναλιού της webinars platform της iservices για live μαθήματα, σεμινάρια ή τηλεδιασκέψεις.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

βασικά χαρακτηριστικά του e-learning website