Ιστοσελίδα του yourstudy-community

ycs

Περιληπτικά

Την e-learning ιστοσελίδα www.yourstudy-community.gr κατασκεύασε και παρέδωσε σε λειτουργία η iservices. Παράλληλα δημιούργησε για την Your Study Community, πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης Moodle LMS και κανάλια webinars, σύγχρονης εκπαίδευσης, δημιουργώντας ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Τηλεκατάρτισης.

Η www.yourstudy-community.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα του εκπαιδευτικού κέντρου Your Study Community, στο κέντρο της Αθήνας, που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκμάθησης ξένων γλωσσών, στην εκπλήρωση πτυχιακών εργασιών αλλά και σε πανεπιστημιακά μαθήματα και διαγωνιστικές εξετάσεις.
Η ιστοσελίδα είναι διαδραστική, υψηλής αισθητικής και παρουσιάζει με τρόπο σαφή, εύχρηστο και αναλυτικό τις κατηγορίες στις οποίες παρέχονται υποστηρικτικά μαθήματα, είτε στον φυσικό χώρο του Your Study Community, είτε εξ αποστάσεως, σε cloud περιβάλλον, μέσω της Moodle LMS και της Webinars platform. Διαθέτει επίσης δυνατότητα online αγορών και πληρωμών των online μαθημάτων

Το site διαθέτει επίσης blognews, αξιοποιεί και διασυνδέεται με τα social media και φυσικά είναι αυτομάτως προσαρμόσιμo σε κινητά και tablets. Στην ιστοσελίδα έχουν γίνει πλήρεις εργασίες  SEO, προσαρμογή στον κανονισμό GDPR, και  έχει προστεθεί πιστοποιητικό SSL (Secure Socket Layer).

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα φροντίσουμε να βρούμε μαζί τη βέλτιστη λύση για το ιδανικό αποτέλεσμα.