Ιστοσελίδα του Learn365

learn365-mockup

Περιληπτικά

Την ιστοσελίδα www.learn365.gr κατασκεύασε και παρέδωσε σε λειτουργία η iservices.

Η  www.learn365.gr είναι η επίσημη της εταιρείας Door Training & Consulting”, επίσημος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο της “Door International”,  με πλέον των 17 ετών δυναμικής παρουσίας, εξειδικευμένη σε θέματα εκπαίδευσης ενηλίκων και στελεχών ομίλων επιχειρήσεων με πολλά πακέτα εκπαιδευτικών προϊόντων και λύσεων.

Η Door Training & Consulting”, εξειδικεύεται στην οργάνωση βιωματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων Team Building, υλοποιεί εξειδικευμένα προγράμματα ακαδημιών γνώσης για όλες τις βαθμίδες των εταιρικών στελεχών. Προσφέρει υπηρεσίες Coaching, υπηρεσίες well being ενώ διαθέτει μεγάλο αριθμό εξειδικευμένων Keynote Speakers.

Η www.learn365.gr είναι e-learning ιστοσελίδα στην οποία παρουσιάζονται λεπτομερώς και οι υπηρεσίες και εξειδικεύσεις της Door Training & Consulting”,  και τα εξ αποστάσεως σεμινάρια που προσφέρει. Διαθέτει λειτουργία online αγορών και πληρωμών (e-shop).

Η ιστοσελίδα είναι διαδραστική, υψηλής αισθητικής διαθέτει blog-news με υποκατηγορίες νέων, Faqs, αξιοποιεί και διασυνδέεται με τα social media και φυσικά είναι αυτομάτως προσαρμόσιμο σε κινητά και tablets. Στην ιστοσελίδα έχουν γίνει πλήρεις εργασίες SEO και έχει προστεθεί πιστοποιητικό SSL (Secure Socket Layer).

learn365-fullscreen

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα φροντίσουμε να βρούμε μαζί τη βέλτιστη λύση για το ιδανικό αποτέλεσμα.