Ιστοσελίδα του EICP

eicp

Περιληπτικά

Την πλατφόρμα Ασύγχρονης Εκπαίδευσης του Ευρωπαϊκoυ Ινστιτούτου Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας – E.I.C.P., www.elearning-eicp.eu, δημιούργησε και παρέδωσε σε λειτουργία η iservices.

Η πλατφόρμα www.elearning-eicp.eu δημιουργήθηκε με Moodle LMS, με τον πλέον σύγχρονο σχεδιασμό και πλήρη αξιοποίηση των νέων web τεχνολογιών, προσαρμοσμένη σχεδιαστικά ώστε:

  • αφενός να προβάλλονται στην αρχική σελίδα τα εκπαιδευτικά προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης ενηλίκων εκπαιδευομένων και οι υπηρεσίες συμβουλευτικής,
  • αφετέρου, οι εκπαιδευόμενοι να μελετούν εύκολα και με εύχρηστο τρόπο το εκπαιδευτικό υλικό, όποτε επιθυμούν, βάσει των όρων που θα έχουν θέσει οι εκπαιδευτές.

Στην πλατφόρμα Ασύγχρονης Εκπαίδευσης Moodle LMS του E.I.C.P., έχουν προστεθεί εξτρά modules και έχουν γίνει custom προσαρμογές ώστε να ανταποκρίνεται σε σύγχρονες e-exam διαγωνιστικές online διαδικασίες. Σύμφωνα με αυτές οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να συμμετέχουν σε οργανωμένη εξ αποστάσεως διαγωνιστική διαδικασία, με προκαθορισμένους κανόνες, σε cloud περιβάλλον και υπό τον έλεγχό των εκπαιδευτών.

eicp-full-page-1

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα φροντίσουμε να βρούμε μαζί τη βέλτιστη λύση για το ιδανικό αποτέλεσμα.